Autómentő Kóka

Autómentő Kóka non-stop

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Kóka vonzáskörzetében, szükség esetén egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált járművek mentését.
automento csorlovel Kóka

  • sárga angyal autómentés Kóka
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Kóka
  • autó segélyszolgálat Kóka
  • balesetes autó elszállítása Kóka
  • lerobbant autó mentése Kóka

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Kóka

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Kóka

Autómentés árak Kóka

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Kókai mentesítés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Kóka

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Kókai autómentés 0-24 30/285-7558.