Autómentő Kóspallag

Autómentő Kóspallag non-stop

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Kóspallag vonzáskörzetében, szükség esetén egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentését.
autovontatas Kóspallag

  • autómentő Kóspallag olcsón
  • autószállítás olcsón külföldről
  • autószállító tréler Kóspallag
  • autósegély Kóspallag
  • üzemképtelen autó mentése Kóspallag
  • bezárt autó nyitása Kóspallag

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk a bajba jutott autók elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Kóspallag

Hasznos információk

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Kóspallag

Autómentés árak Kóspallag

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Kóspallagi mentesítés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Kóspallag

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Kóspallagi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.