Autómentő Kővár

Autómentő Kővár 0-24

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Kővár környékén, bizonyos esetekben országosan is nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését. autovontatas Kővár

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott gépkocsik mentését. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk! Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszaki hibás autók mentesítését és szállítást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Kővár

Autómentés árak Kővár

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Kővári mentesítés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento Kővár Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, megfizethető Kővári autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.