Autómentő Kurucles

Autómentő Kurucles 0-24

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Kurucles vonzáskörzetében, bizonyos esetekben országosan is vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését. automento csorlovel Kurucles

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen autók mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon végezzük! Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Kurucles

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Kurucles

Autómentés árak Kurucles

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Kuruclesi gépjármű mentés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyalautomento Kurucles Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Kuruclesi autómentés 0-24 30/285-7558.