Autómentő Letkés

Autómentő Letkés 0-24

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Letkés területén, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentesítését.
Autómentő Letkés

  • autómentő Letkés olcsón
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler Letkés
  • autó segélyszolgálat Letkés
  • sérült autó elszállítása Letkés
  • lerobbant autó mentése Letkés

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott gépkocsik elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Letkés

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Letkés

Autómentés árak Letkés

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Letkési gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Letkés

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Letkési autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.