Autómentő Lipótváros

Autómentő Lipótváros éjjel-nappal

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Lipótváros régiójában, megállapodás szerint akár egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált járművek mentését.
automento csorlovel Lipótváros

  • autómentő Lipótváros
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Lipótváros
  • autó segélyszolgálat Lipótváros
  • üzemképtelen autó mentése Lipótváros
  • bezárt autó nyitása Lipótváros

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott járművek elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás autók mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Lipótváros

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Lipótváros

Autómentés árak Lipótváros

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Lipótvárosi gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Lipótváros

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Lipótvárosi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.