Autómentő Lórév

Autómentő Lórév éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Lórév vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
automento csorlovel Lórév

  • sárga angyal autómentés Lórév
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler Lórév
  • helyszíni autójavítás Lórév
  • balesetes autó elszállítása Lórév
  • lerobbant autó mentése Lórév

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen autók elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento Lórév

Autómentés árak Lórév

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Lórévi gépjármű mentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Lórév

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Lórévi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.