Autómentő M3

M3 autómentés non-stop

30/285-7558

Kedvező áron autómentés M3 területén, bizonyos esetekben egész Magyarországon biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentését.
gyors autoszerviz M3

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a bajba jutott járművek mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento M3

Autómentés árak M3

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: M3 gépjármű mentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat M3

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett M3 autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.