Autómentő M7

M7 autómentés 0-24

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés M7 területén, szükség esetén egész Magyarországon nyújtjuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
automento csorlovel M7

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is végezzük a bajba jutott gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese M7

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb járműből 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento M7

Autómentés árak M7

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: M7 gépkocsimentési díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat M7

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, hanem segítségére sietünk, kedvezményes M7 autómentés non-stop 06 30 285-75-58.