Autómentő Maglód

Maglódi autómentő éjjel-nappal

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Maglód vonzáskörzetében, szükség esetén egész Magyarországon vállaljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentését.
gyors autoszerviz Maglód

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük a bajba jutott járművek mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros területén kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

sarga angyal Maglód

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Maglód

Autómentés árak Maglód

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Maglódi gépkocsimentési anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Maglód

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes Maglódi autómentés non-stop 30/285-7558.