Autómentő Makád

Autómentő Makád éjjel-nappal

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Makád területén, megegyezés alapján egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentését.
automento csorlovel Makád

  • sárga angyal autómentés Makád
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Makád
  • mobil autósegély Makád
  • balesetes autó elszállítása Makád
  • bezárt autó nyitása Makád

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen autók elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Makád

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automento Makád

Autómentés árak Makád

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Makádi gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Makád

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvezményes Makádi autómentés non-stop (30) 285 7558.