Autómentő Márianosztra

Autómentő Márianosztra non-stop

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Márianosztra területén, bizonyos esetekben egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
autovontatas Márianosztra

  • autómentő Márianosztra
  • autómentés külföldről
  • tréler kölcsönzés Márianosztra
  • mobil autósegély Márianosztra
  • sérült autó elszállítása Márianosztra
  • bezárt autó nyitása Márianosztra

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen gépjárművek mentesítését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kitűnő színvonalon végezzük!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Márianosztra

Autómentés árak Márianosztra

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Márianosztrai gépjármű mentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Márianosztra

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvező árú Márianosztrai autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.