Autómentő Megyer

Autómentő Megyer non-stop

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Megyer régiójában, megállapodás szerint akár egész belföldön biztosítjuk a bármilyen okból használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Megyer

  • sárga angyal autómentés Megyer
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Megyer
  • mobil autósegély Megyer
  • sérült autó elszállítása Megyer
  • lerobbant autó mentése Megyer

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon végezzük!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Megyer

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automuszakisegelyszolgalat Megyer

Autómentés árak Megyer

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Megyeri autómentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Megyer

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Megyeri autómentés 0-24 (30) 285 7558.