Autómentő Mikebuda

Autómentő Mikebuda 0-24

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Mikebuda vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész belföldön kínáljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését.
automento csorlovel Mikebuda

  • autómentés 0-24 Mikebuda
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Mikebuda
  • autósegély Mikebuda
  • balesetes autó elszállítása Mikebuda
  • lerobbant autó mentése Mikebuda

Egész Magyarországon rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár külföldön is biztosítjuk a működésképtelen gépkocsik mentesítését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Mikebuda

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Mikebuda

Autómentés árak Mikebuda

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Mikebudai mentesítés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Mikebuda

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Mikebudai autómentés non-stop 30/285-7558.