Autómentő Mogyoród

Autómentő Mogyoród 0-24

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Mogyoród területén, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
automento csorlovel Mogyoród

  • autómentés 0-24 Mogyoród
  • autószállítás Angliából
  • autószállító tréler Mogyoród
  • helyszíni autójavítás Mogyoród
  • üzemképtelen autó mentése Mogyoród
  • felborult autó mentése Mogyoród

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is végezzük a bajba jutott autók mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros régiójában 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Mogyoród

Autómentés árak Mogyoród

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Mogyoródi autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Mogyoród

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Mogyoródi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.