Autómentő Nagykáta

Autómentő Nagykáta 0-24

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Nagykáta területén, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Nagykáta

  • sárga angyal autómentés Nagykáta
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Nagykáta
  • helyszíni autójavítás Nagykáta
  • üzemképtelen autó mentése Nagykáta
  • felborult autó mentése Nagykáta

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen autók mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Nagykáta

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Nagykáta

Autómentés árak Nagykáta

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Nagykátai autómentés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Nagykáta

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú Nagykátai autómentés 0-24 (30) 285 7558.