Autómentő Nagykőrös

Nagykőrösi autómentés non-stop

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Nagykőrös vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált autók mentését.
gyors autoszerviz Nagykőrös

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is biztosítjuk a működésképtelen autók mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Nagykőrös

Autómentés árak Nagykőrös

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Nagykőrösi gépjármű mentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Nagykőrös

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Nagykőrösi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.