Autómentő Nagykovácsi

Autómentő Nagykovácsi éjjel-nappal

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Nagykovácsi területén, megegyezés alapján egész Magyarországon vállaljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Nagykovácsi

  • sárga angyal autómentés Nagykovácsi
  • nemzetközi autómentés
  • autószállító tréler Nagykovácsi
  • mobil autósegély Nagykovácsi
  • balesetes autó elszállítása Nagykovácsi
  • felborult autó mentése Nagykovácsi

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen autók mentését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Nagykovácsi

Hasznos információk

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Nagykovácsi

Autómentés árak Nagykovácsi

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Nagykovácsii gépkocsimentési költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Nagykovácsi

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Nagykovácsii autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.