Autómentő Nagymaros

Autómentő Nagymaros non-stop

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Nagymaros környékén, megegyezés alapján egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
Autómentő Nagymaros

  • sárga angyal autómentés Nagymaros
  • autószállítás olcsón külföldről
  • autószállító tréler Nagymaros
  • autósegély Nagymaros
  • üzemképtelen autó mentése Nagymaros
  • lerobbant autó mentése Nagymaros

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott járművek elszállítását.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento Nagymaros

Autómentés árak Nagymaros

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Nagymarosi autómentés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Nagymaros

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Nagymarosi autómentés non-stop 30/285-7558.