Autómentő Nagytarcsa

Autómentő Nagytarcsa non-stop

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Nagytarcsa környékén, bizonyos esetekben egész belföldön nyújtjuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
autovontatas Nagytarcsa

  • autómentő Nagytarcsa olcsón
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler bérlés Nagytarcsa
  • helyszíni autójavítás Nagytarcsa
  • balesetes autó elszállítása Nagytarcsa
  • bezárt autó nyitása Nagytarcsa

Belföldön országosan elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Nagytarcsa

Autómentés árak Nagytarcsa

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Nagytarcsai mentesítés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Nagytarcsa

Ha leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Nagytarcsai autómentés 0-24 06 30 285-75-58.