Autómentő Nyársapát

Autómentő Nyársapát non-stop

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Nyársapát vonzáskörzetében, bizonyos esetekben egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentesítését.
autovontatas Nyársapát

  • autómentés 0-24 Nyársapát
  • nemzetközi autómentés
  • tréler kölcsönzés Nyársapát
  • mobil autósegély Nyársapát
  • sérült autó elszállítása Nyársapát
  • bezárt autó nyitása Nyársapát

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépjárművek mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Nyársapát

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Nyársapát

Autómentés árak Nyársapát

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Nyársapáti gépkocsimentési díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Nyársapát

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, kedvezményes Nyársapáti autómentés 0-24 06 30 285-75-58.