Autómentő Örkény

Autómentő Örkény 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Örkény vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is vállaljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Örkény

  • autómentő Örkény
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Örkény
  • autó segélyszolgálat Örkény
  • balesetes autó elszállítása Örkény
  • felborult autó mentése Örkény

Az ország teljes területén elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépjárművek mentesítését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros régiójában 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

sarga angyal Örkény

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Örkény

Autómentés árak Örkény

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Örkényi mentesítés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Örkény

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Örkényi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.