Autómentő Országút

Autómentő Országút 0-24

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Országút környékén, megállapodás szerint akár országosan is kínáljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését. Autómentő Országút

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott autók mentesítését. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést gyorsan, az országban párját ritkító színvonalon kínáljuk! Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni. Elvégezzük a műszakilag meghibásodott gépkocsik mentesítését és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat. Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Országút

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból 2 is szállítható. Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Országút

Autómentés árak Országút

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Országúti mentesítés árai. Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento Országút Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Országúti autómentés 0-24 06 30 285-75-58.