Autómentő Pánd

Autómentő Pánd éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Pánd vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált autók mentését.
autovontatas Pánd

  • autómentő Pánd
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Pánd
  • autósegély Pánd
  • sérült autó elszállítása Pánd
  • felborult autó mentése Pánd

Egész Magyarországon elérhető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük a bajba jutott járművek mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen autók mentesítését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető leggyorsabban újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Pánd

Autómentés árak Pánd

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Pándi mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Pánd

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Pándi autómentés éjjel-nappal (30) 285 7558.