Autómentő Páty

Pátyi autómentés éjjel-nappal

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Páty régiójában, bizonyos esetekben egész belföldön biztosítjuk a baleset miatt használhatatlanná vált autók mentését.
autovontatas Páty

Egész Magyarországon rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen autók mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kitűnő színvonalon végezzük!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

A főváros környékén kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

sarga angyal Páty

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lebonyolítható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Páty

Autómentés árak Páty

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Pátyi gépjármű mentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Páty

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Pátyi autómentés 0-24 30/285-7558.