Autómentő Penc

Autómentő Penc non-stop

(30) 285 7558

Versenyképes díjért autómentés Penc régiójában, megegyezés alapján egész belföldön vállaljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált járművek mentését.
gyors autoszerviz Penc

  • autómentő Penc
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Penc
  • autósegély Penc
  • balesetes autó elszállítása Penc
  • lerobbant autó mentése Penc

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépjárművek mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Penc

Autómentés árak Penc

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Penci autómentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Penc

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Penci autómentés non-stop (30) 285 7558.