Autómentő Perbál

Autómentő Perbál 0-24

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Perbál területén, megegyezés alapján egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált autók mentesítését.
autovontatas Perbál

  • autómentés 0-24 Perbál
  • autószállítás Angliából
  • autószállító tréler Perbál
  • mobil autósegély Perbál
  • üzemképtelen autó mentése Perbál
  • bezárt autó nyitása Perbál

Belföldön országosan igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a működésképtelen autók mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentesítését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

koccanasosautomentese Perbál

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automento Perbál

Autómentés árak Perbál

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Perbáli gépjármű mentés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Perbál

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, hanem segítségére sietünk, kedvezményes Perbáli autómentés non-stop 06 30 285-75-58.