Autómentő Perőcsény

Autómentő Perőcsény non-stop

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Perőcsény területén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon kínáljuk a bármilyen okból mozgásképtelenné vált gépkocsik mentését.
Autómentő Perőcsény

  • autómentés 0-24 Perőcsény
  • autómentés külföldről
  • tréler bérlés Perőcsény
  • mobil autósegély Perőcsény
  • balesetes autó elszállítása Perőcsény
  • lerobbant autó mentése Perőcsény

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott gépkocsik mentesítését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

Budapesten kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás autók mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Perőcsény

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű autóból akár kettőt is.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Perőcsény

Autómentés árak Perőcsény

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Perőcsényi mentesítés költségei.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Perőcsény

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Perőcsényi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.