Autómentő Pestújhely

Autómentő Pestújhely 0-24

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Pestújhely vonzáskörzetében, szükség esetén egész belföldön biztosítjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált járművek mentesítését.
automento csorlovel Pestújhely

  • autómentés 0-24 Pestújhely
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Pestújhely
  • autó segélyszolgálat Pestújhely
  • sérült autó elszállítása Pestújhely
  • lerobbant autó mentése Pestújhely

Az ország teljes területén elérhető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik mentesítését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

Budapesten kb. 3/4 órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Pestújhely

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Pestújhely

Autómentés árak Pestújhely

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Pestújhelyi gépkocsimentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Pestújhely

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Pestújhelyi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.