Autómentő Pilis

Autómentő Pilis éjjel-nappal

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Pilis környékén, megállapodás szerint akár egész Magyarországon vállaljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
Autómentő Pilis

  • autómentés 0-24 Pilis
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Pilis
  • mobil autósegély Pilis
  • sérült autó elszállítása Pilis
  • felborult autó mentése Pilis

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott autók mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros környékén 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Pilis

Hasznos információk

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha az autó állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, viszont szinte tökéletesen megegyező körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Pilis

Autómentés árak Pilis

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Pilisi gépjármű mentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Pilis

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk a bajban, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Pilisi autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.