Autómentő Pilisjászfalu

Autómentő Pilisjászfalu éjjel-nappal

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Pilisjászfalu környékén, szükség esetén országosan is kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Pilisjászfalu

  • autómentés 0-24 Pilisjászfalu
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler kölcsönzés Pilisjászfalu
  • helyszíni autójavítás Pilisjászfalu
  • sérült autó elszállítása Pilisjászfalu
  • bezárt autó nyitása Pilisjászfalu

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk az üzemképtelen gépkocsik mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, kitűnő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentesítését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink felszereltségét fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált kocsin kívül? 2 személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a kocsi valamilyen okból nem vezethető. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automento Pilisjászfalu

Autómentés árak Pilisjászfalu

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Pilisjászfalui gépkocsimentési árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Pilisjászfalu

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, megfizethető Pilisjászfalui autómentés 0-24 30/285-7558.