Autómentő Pilisszántó

Autómentő Pilisszántó éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Pilisszántó területén, szükség esetén egész belföldön vállaljuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
automento csorlovel Pilisszántó

  • autómentő Pilisszántó olcsón
  • autószállítás Angliából
  • tréler kölcsönzés Pilisszántó
  • helyszíni autójavítás Pilisszántó
  • balesetes autó elszállítása Pilisszántó
  • felborult autó mentése Pilisszántó

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott gépkocsik mentesítését.

A rakomány épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk modern kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és autósokat.

Budapesten 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

sarga angyal Pilisszántó

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő autón kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Pilisszántó

Autómentés árak Pilisszántó

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Pilisszántói autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Pilisszántó

Amennyiben lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Pilisszántói autómentés 0-24 (30) 285 7558.