Autómentő Pilisszentiván

Pilisszentiváni autómentés non-stop

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Pilisszentiván környékén, megállapodás szerint akár egész belföldön kínáljuk a baleset miatt használhatatlanná vált járművek mentését.
autovontatas Pilisszentiván

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a bajba jutott autók elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket gyorsan, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

sarga angyal Pilisszentiván

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt kocsi elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből akár kettőt is.

Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Pilisszentiván

Autómentés árak Pilisszentiván

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Pilisszentiváni autómentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Pilisszentiván

Ha lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, olcsó Pilisszentiváni autómentés 0-24 06 30 285-75-58.