Autómentő Pilisszentkereszt

Autómentő Pilisszentkereszt 0-24

06 30 285-75-58

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Pilisszentkereszt környékén, szükség esetén egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt használhatatlanná vált gépkocsik mentését.
gyors autoszerviz Pilisszentkereszt

  • autómentő Pilisszentkereszt
  • autószállítás Németországból visszfuvar
  • tréler Pilisszentkereszt
  • autósegély Pilisszentkereszt
  • sérült autó elszállítása Pilisszentkereszt
  • lerobbant autó mentése Pilisszentkereszt

Az ország teljes területén rendelkezésre álló tevékenység, egyeztetés alapján akár külföldön is végezzük a bajba jutott gépkocsik mentését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kitűnő színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk az üzemképtelen autók mentését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és az elszállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

sarga angyal Pilisszentkereszt

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha az autó állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált járművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás végett történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Pilisszentkereszt

Autómentés árak Pilisszentkereszt

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Pilisszentkereszti gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Pilisszentkereszt

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú Pilisszentkereszti autómentés 0-24 30/285-7558.