Autómentő Pilisszentlászló

Autómentő Pilisszentlászló 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Pilisszentlászló területén, bizonyos esetekben egész belföldön kínáljuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentesítését.
automento csorlovel Pilisszentlászló

  • sárga angyal autómentés Pilisszentlászló
  • autószállítás Angliából
  • tréler bérlés Pilisszentlászló
  • helyszíni autójavítás Pilisszentlászló
  • sérült autó elszállítása Pilisszentlászló
  • lerobbant autó mentése Pilisszentlászló

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen járművek mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon végezzük!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Elvégezzük az üzemképtelen járművek mentését és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Pilisszentlászló

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Pilisszentlászló

Autómentés árak Pilisszentlászló

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Pilisszentlászlói gépjármű mentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Pilisszentlászló

Amennyiben leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvezményes Pilisszentlászlói autómentés 0-24 (30) 285 7558.