Autómentő Pilisvörösvár

Pilisvörösvári autómentés éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Pilisvörösvár vonzáskörzetében, megegyezés alapján egész belföldön vállaljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését.
Autómentő Pilisvörösvár

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott járművek mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán lerobbant gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb autóból akár kettőt is.

Ha többen ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Pilisvörösvár

Autómentés árak Pilisvörösvár

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Pilisvörösvári mentesítés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Pilisvörösvár

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Pilisvörösvári autómentés non-stop 30/285-7558.