Autómentő Pócsmegyer

Autómentő Pócsmegyer éjjel-nappal

(30) 285 7558

Kedvező áron autómentés Pócsmegyer vonzáskörzetében, szükség esetén egész belföldön nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
gyors autoszerviz Pócsmegyer

  • sárga angyal autómentés Pócsmegyer
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler bérlés Pócsmegyer
  • autósegély Pócsmegyer
  • sérült autó elszállítása Pócsmegyer
  • felborult autó mentése Pócsmegyer

Belföldön országosan igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen autók elszállítását.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és sofőröket.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Teljes körű biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált autó meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Akkor, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében az autó általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csupán a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Pócsmegyer

Autómentés árak Pócsmegyer

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Pócsmegyeri autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Pócsmegyer

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú Pócsmegyeri autómentés éjjel-nappal 06 30 285-75-58.