Autómentő Pomáz

Pomázi autómentés non-stop

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Pomáz területén, szükség esetén országosan is kínáljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
autovontatas Pomáz

Belföldön országosan rendelkezésre álló tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik mentesítését.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk kisgépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent használni tudja a járművét.

koccanasosautomentese Pomáz

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.

Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás legfőképpen a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Pomáz

Autómentés árak Pomáz

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Pomázi gépjármű mentés díjaink.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Pomáz

Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Pomázi autómentés éjjel-nappal 30/285-7558.