Autómentő Püspökhatvan

Autómentő Püspökhatvan 0-24

(30) 285 7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Püspökhatvan régiójában, megegyezés alapján egész belföldön biztosítjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentését.
Autómentő Püspökhatvan

  • autómentő Püspökhatvan
  • autómentés külföldről
  • autószállító tréler Püspökhatvan
  • mobil autósegély Püspökhatvan
  • sérült autó elszállítása Püspökhatvan
  • felborult autó mentése Püspökhatvan

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen autók mentését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon végezzük!

Vállaljuk kisebb munkagépek szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel bír, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében 30-45 percen belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Püspökhatvan

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt jármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb járműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, az autó általában valamiért nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint az előző esetben.

automentes Püspökhatvan

Autómentés árak Püspökhatvan

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Püspökhatvani gépkocsimentési árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Püspökhatvan

Amennyiben gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, olcsó Püspökhatvani autómentés non-stop 30/285-7558.