Autómentő Püspökladány

Püspökladányi autómentés 0-24

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Püspökladány területén, bizonyos esetekben egész belföldön biztosítjuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentesítését.
Autómentő Püspökladány

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, egyeztetés alapján akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott járművek mentését.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Az autómentést gyorsan, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen járműveket és autósokat.

A főváros környékén mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megbeszélés alapján, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét használni tudja a járművét.

gepjarmuassistance

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Meg tudjuk oldani, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult autót lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű járműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő gépjárművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a jármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez többnyire nem áll fenn, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Püspökladány

Autómentés árak Püspökladány

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: Püspökladányi mentesítés költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Püspökladány

Amennyiben leáll az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár vasárnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Püspökladányi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.