Autómentő Pusztazámor

Autómentő Pusztazámor non-stop

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Pusztazámor régiójában, megállapodás szerint akár egész Magyarországon kínáljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
gyors autoszerviz Pusztazámor

  • autómentő Pusztazámor olcsón
  • autómentés külföldről
  • tréler kölcsönzés Pusztazámor
  • mobil autósegély Pusztazámor
  • sérült autó elszállítása Pusztazámor
  • lerobbant autó mentése Pusztazámor

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár az országon kívülről is végezzük a működésképtelen autók mentését.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Tevékenységünket gyorsan, kiváló színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legkorszerűbb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban újfent használni tudja a járművét.

autosegelyszolgalat Pusztazámor

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult járművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? Két személy szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Pusztazámor

Autómentés árak Pusztazámor

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Pusztazámori gépkocsimentési költségei.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyal segelyszolgalat Pusztazámor

Ha lerobban az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk cserben, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Pusztazámori autómentés 0-24 30/285-7558.