Autómentő Ráckeve

Ráckevei autómentés non-stop

06 30 285-75-58

Versenyképes díjért autómentés Ráckeve területén, szükség esetén országosan is nyújtjuk a baleset miatt üzemképtelenné vált autók mentesítését.
autovontatas Ráckeve

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is vállaljuk az üzemképtelen gépjárművek elszállítását.

A rakomány sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk az elérhető legkorszerűbb felszereléssel bír, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük az üzemképtelen gépkocsik mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

sarga angyal Ráckeve

Az alábbi kép megérintésével közvetlenül hívhat minket érintőképernyős telefonról!automentotelefonszam

Hasznos információk

Autópályán lerobbant kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása megoldható-e? Igen, ha a kocsi állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható.

Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Ráckeve

Autómentés árak Ráckeve

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Ráckevei autómentés anyagi vonzatai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Ráckeve

Ha leáll az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár vasárnap is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, olcsó Ráckevei autómentés non-stop 06 30 285-75-58.