Autómentő Rád

Autómentő Rád 0-24

30/285-7558

Versenyképes díjért autómentés Rád vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is vállaljuk a baleset miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
automento csorlovel Rád

  • autómentés 0-24 Rád
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler kölcsönzés Rád
  • helyszíni autójavítás Rád
  • sérült autó elszállítása Rád
  • felborult autó mentése Rád

Az ország teljes területén igénybe vehető tevékenység, megegyezés szerint akár az országon kívülről is vállaljuk a bajba jutott autók elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiemelkedő színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje sikeresen mentjük a bajba jutott járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszakilag meghibásodott autók számára való segítségnyújtást és szállítást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk igénybe vette, hogy a lehető leggyorsabban ismét használni tudja a járművét.

sarga angyal Rád

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Akkor, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű járműből akár kettőt is.
Ha többen ülnek a járműben, hány személyt tudnak elszállítani a működésképtelenné vált gépjárművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a gépjármű valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Rád

Autómentés árak Rád

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Rádi gépjármű mentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Rád

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően haladéktalanul kiszállunk Önhöz, versenyképes áron végzett Rádi autómentés 0-24 06 30 285-75-58.