Autómentő Remetehegy

Autómentő Remetehegy 0-24

30/285-7558

Az Ön számára is elfogadható áron autómentés Remetehegy régiójában, szükség esetén egész Magyarországon kínáljuk a meghibásodás miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentését.
autovontatas Remetehegy

  • autómentő Remetehegy olcsón
  • autószállítás Angliából
  • tréler kölcsönzés Remetehegy
  • autó segélyszolgálat Remetehegy
  • sérült autó elszállítása Remetehegy
  • bezárt autó nyitása Remetehegy

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, szóbeli megbeszélést követően akár az országon kívülről is végezzük az üzemképtelen járművek mentesítését.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket rekordidő alatt, az országban párját ritkító színvonalon nyújtjuk!

Megoldjuk kisebb munkagépek szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

Budapesten mintegy háromnegyed órán belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás járművek mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést trailer típusú járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben járművében nem okozunk kárt, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

gepjarmuassistance

Hasznos információk

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt gépjármű elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés folytán nem szenved helyrehozhatatlan károkat.

Hány autót tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált járművön kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a jármű általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

automentes Remetehegy

Autómentés árak Remetehegy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Remetehegyi gépjármű mentés díjaink.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

olcso automento Remetehegy

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mivel nem hagyjuk a bajban, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Remetehegyi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.