Autómentő Remetekertváros

Autómentő Remetekertváros éjjel-nappal

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Remetekertváros régiójában, bizonyos esetekben egész Magyarországon nyújtjuk a bármilyen okból üzemképtelenné vált autók mentését. gyors autoszerviz Remetekertváros

Az ország teljes területén igénybe vehető szolgáltatás, megegyezés szerint akár az országon kívülről is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik mentését. A rakomány biztonságára garanciát vállalunk! Tevékenységünket gyorsan, kiemelkedő színvonalon nyújtjuk! Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük a működésképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros területén mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra. Vállaljuk az üzemképtelen járművek mentését és vontatást is. Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. autóvillamosság, autódiagnosztika stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat Remetekertváros

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált kocsi mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt jármű elszállítása kivitelezhető-e? Igen, ha a kocsi állapota megengedi (nincsenek behúzva a kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek). Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány kocsit tudnak egyszerre szállítani? Kisebb autóból akár kettőt is. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? Két ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem vezethető. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csupán a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automento Remetekertváros

Autómentés árak Remetekertváros

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Remetekertvárosi gépjármű mentés anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! olcso automento Remetekertváros Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket nyugodtan, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Remetekertvárosi autómentés non-stop 06 30 285-75-58.