Autómentő Remeteszőlős

Autómentő Remeteszőlős non-stop

(30) 285 7558

Megfizethető összegért autómentés Remeteszőlős vonzáskörzetében, szükség esetén országosan is vállaljuk a bármilyen okból használhatatlanná vált autók mentését.
automento csorlovel Remeteszőlős

  • autómentés 0-24 Remeteszőlős
  • autószállítás olcsón külföldről
  • tréler bérlés Remeteszőlős
  • autósegély Remeteszőlős
  • balesetes autó elszállítása Remeteszőlős
  • bezárt autó nyitása Remeteszőlős

Egész Magyarországon igénybe vehető szolgáltatás, telefonos megállapodás után akár külföldön is biztosítjuk a működésképtelen járművek elszállítását.

A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon biztosítjuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk az elérhető legkorszerűbb eszközökkel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és sofőröket.

A főváros területén 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentését és szállítást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legmodernebb segédeszközökkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számlázunk ki autópálya matrica díjat.

Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban ismét autójába ülhessen.

gepjarmuassistance

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant autó mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult járművet lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés folytán nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a járműben, hány személyt lehet elszállítani a működésképtelenné vált kocsin kívül? Két személy elszállítására van lehetőség.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi általában valamiért nem vezethető. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, azonban nagyjából hasonló feltételek igazak, mint az előző esetben.

lerobbantautoelszallitasa Remeteszőlős

Autómentés árak Remeteszőlős

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Remeteszőlősi autómentés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Remeteszőlős

Amennyiben segélyszolgálatra szorul az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívja a segélyvonalunkat nyugodtan, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mivel nem hagyjuk magára, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Remeteszőlősi autómentés 0-24 (30) 285 7558.