Autómentő Rózsadomb

Autómentő Rózsadomb non-stop

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés Rózsadomb vonzáskörzetében, megállapodás szerint akár országosan is kínáljuk a meghibásodás miatt használhatatlanná vált autók mentését. automento csorlovel Rózsadomb

Az ország teljes területén rendelkezésre álló szolgáltatás, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott gépjárművek elszállítását. A szállított tételek biztonságára garanciát vállalunk! Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kiváló színvonalon nyújtjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már nagyon hosszú ideje sikeresen mentjük az üzemképtelen gépkocsikat és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül szavatoljuk a kiállást, az egész ország területét figyelembe véve megegyezés szerint, akár 1 órán belül tudunk indulni. Elvégezzük a műszaki hibás járművek számára való segítségnyújtást és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb segédeszközökkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem kérünk autópálya matrica díjat. Díjtalan tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. futómű- és fékszerelés, illetve beállítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk igénybe vette, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

sarga angyal Rózsadomb

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant gépjármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Meg tudjuk oldani, ha az autó állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek). Felborult kocsit lehet szállítani? Természetesen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás. Hány járművet tudnak egyszerre szállítani? Kisebb gépjárműből 2 is szállítható. Ha a sofőrön kívül mások is ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő kocsin kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Amikor autómentésről beszélünk a kocsi valamilyen okból működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás csak a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automuszakisegelyszolgalat Rózsadomb

Autómentés árak Rózsadomb

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Rózsadombi gépjármű mentés árai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! mobil autosegely Rózsadomb Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem hívjon minket nyugodtan, akár hétvégén is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, hanem haladéktalanul kiszállunk Önhöz, megfizethető Rózsadombi autómentés 0-24 (30) 285 7558.