Autómentő Solymárvölgy

Autómentő Solymárvölgy éjjel-nappal

06 30 285-75-58

Megfizethető összegért autómentés Solymárvölgy környékén, megegyezés alapján egész Magyarországon biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését.
autovontatas Solymárvölgy

  • autómentő Solymárvölgy olcsón
  • autószállítás Angliából
  • autószállító tréler Solymárvölgy
  • helyszíni autójavítás Solymárvölgy
  • üzemképtelen autó mentése Solymárvölgy
  • bezárt autó nyitása Solymárvölgy

Belföldön országosan rendelkezésre álló szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is biztosítjuk a bajba jutott gépkocsik elszállítását.

A szállított tételek épségét szavatoljuk!

Az autómentést egyedülálló gyorsasággal, kitűnő színvonalon kínáljuk!

Vállaljuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk nyugati minőségű kiegészítő gépparkkal bír, tudásunknak és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük a bajba jutott gépkocsikat és sofőröket.

Budapesten 30-45 percen belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszaki hibás gépkocsik mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen gépkocsit.

Járműveink szerszámait fokozatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést tréler járművel végezzük.

Garanciát nyújtunk arra, hogy a műszaki mentesítés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor a javítás költségét mi álljuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Mindent érintő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt újfent vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Solymárvölgy

Többször felmerülő kérdések

Autópályán működésképtelenné vált gépjármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása kivitelezhető-e? Akkor, ha a jármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult autót lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány gépjárművet tudnak egy alkalommal elvinni? Kisebb kocsiból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek a kocsiban, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás csak a gyorsabb haladás végett történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint a mentés esetében.

automentes Solymárvölgy

Autómentés árak Solymárvölgy

Az autómentés árak menüpontban elolvashatók: Solymárvölgyi mentesítés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Solymárvölgy

Amennyiben lerobban az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár ünnepnap is! Bízzon bennünk, ugyanis nem hagyjuk a bajban, hanem segítségére sietünk, kedvezményes Solymárvölgyi autómentés non-stop 30/285-7558.