Autómentő Sóskút

Autómentő Sóskút éjjel-nappal

30/285-7558

Kedvező áron autómentés Sóskút területén, megegyezés alapján egész Magyarországon vállaljuk a baleset miatt üzemképtelenné vált gépkocsik mentesítését.
automento csorlovel Sóskút

  • autómentés 0-24 Sóskút
  • autómentés külföldről
  • tréler Sóskút
  • helyszíni autójavítás Sóskút
  • üzemképtelen autó mentése Sóskút
  • felborult autó mentése Sóskút

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, megegyezés szerint akár külföldön is végezzük a bajba jutott járművek mentését.

A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük!

Tevékenységünket egyedülálló gyorsasággal, az országban párját ritkító színvonalon biztosítjuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern eszközökkel bír, szakértelmünknek és sokéves tapasztalatainknak köszönhetően már hosszú ideje az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és sofőröket.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 60 percen belül képesek vagyunk az indulásra.

Elvégezzük a műszakilag meghibásodott járművek mentését és vontatást is.

Ha igényli tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen járművét.

Járműveink eszközeit folyamatosan fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb gépekkel tudjunk rendelkezésére állni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és a szállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. szélvédőjavítás és szélvédőcsere stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető legrövidebb idő alatt ismét autójába ülhessen.

koccanasosautomentese Sóskút

Többször felmerülő kérdések

Autópályán lerobbant kocsi meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül el kell szállíttatni, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt kocsi elszállítása lebonyolítható-e? Igen, ha a jármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, üresben van, a kerekek nem oldalra, hanem nagyjából a menetirányba néznek).

Felborult gépjárművet lehet szállítani? Igen, ha a csörlőzés során nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű kocsiból akár kettőt is.
Ha a sofőrön kívül mások is ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 személy elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a kocsi általában valamiért működésképtelenné vált. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás mindössze a gyorsabb haladás érdekében történik, viszont szinte tökéletesen megegyező feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes Sóskút

Autómentés árak Sóskút

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Sóskúti mentesítés árai.
Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek!

mobil autosegely Sóskút

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem tárcsázza forródrót vonalunkat bizalommal, akár éjjel is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a helyzet felmérése után haladéktalanul kiszállunk Önhöz, kedvező árú Sóskúti autómentés 0-24 06 30 285-75-58.