Autómentő Százhalombatta

Autómentő Százhalombatta éjjel-nappal

30/285-7558

Megfizethető összegért autómentés Százhalombatta területén, szükség esetén egész Magyarországon vállaljuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált járművek mentését.
Autómentő Százhalombatta

  • autómentő Százhalombatta
  • autószállítás Angliából
  • tréler Százhalombatta
  • mobil autósegély Százhalombatta
  • üzemképtelen autó mentése Százhalombatta
  • lerobbant autó mentése Százhalombatta

Egész Magyarországon elérhető tevékenység, szóbeli megbeszélést követően akár külföldön is végezzük a működésképtelen autók elszállítását.

A rakomány biztonságára garanciát vállalunk!

Az autómentést rekordidő alatt, kiemelkedő színvonalon kínáljuk!

Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

Autómentő járművünk modern felszereléssel rendelkezik, szakértelmünknek és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta sikeresen mentjük az üzemképtelen autókat, munkagépeket és autósokat.

A főváros vonzáskörzetében mintegy háromnegyed órán belül vállaljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megbeszélés alapján, akár 60 percen belül tudunk indulni.

Vállaljuk a műszaki hibás gépkocsik mentesítését és vontatást is.

Kérésére megbeszélés alapján tárolni is tudjuk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink felszereltségét minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk Önnek segíteni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Vállaljuk, hogy a mentés és a szállítás közben autójának nem okozunk sérülést, ha valahogyan mégis megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Nem díjköteles tevékenységeink

Belföldön nem számolunk fel autópálya matrica díjat.

Ingyenes szaktanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Kérésére ajánlani tudunk Önnek jó szakembereket az autószerelés minden területén (pl. eredetiségvizsgálat és műszaki vizsgáztatás stb.).

az összes területre kiterjedő biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat sok kuncsaftunk megköszönte már, hogy a lehető leggyorsabban megint vezethesse a kedvenc kocsiját.

autosegelyszolgalat Százhalombatta

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán működésképtelenné vált jármű meddig maradhat a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, különben az autópálya üzemeltetője elszállíttatja.

Bezárt gépjármű elszállítása megoldható-e? Meg tudjuk oldani, ha a gépjármű állapota lehetővé teszi (kiengedett kézifék, üresben van, előre álló kerekek).

Felborult kocsit lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés alkalmával nem éri visszafordíthatatlan károsodás.

Hány kocsit tudnak egy alkalommal elvinni? Kis méretű autóból 2 is szállítható.
Ha többen ülnek az autóban, hány személyt tudnak elszállítani az üzemelésre képtelenné vált autón kívül? Két ember elszállítására van lehetőség.

Mi a különbség az autómentés és az autószállítás között? Ha autómentésről van szó, a gépjármű általában valamiért működésképtelenné vált. Az autószállításnál ez többnyire nem áll fenn, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás érdekében történik, de gyakorlatilag azonos körülmények állnak fenn, mint a mentés esetében.

lerobbantautoelszallitasa Százhalombatta

Autómentés árak Százhalombatta

Az autómentés árak menüpontban megtekinthetők: Százhalombattai mentesítés árai.
Áraink korrektek, nincsenek rejtett költségek!

sargaangyalautomento Százhalombatta

Ha gépjármű assistance szolgáltatást igényel az autója, nyugodjon meg, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár hétvégén is! Bízzon bennünk, mert nem hagyjuk magára, a hibabejelentést követően segítségére sietünk, versenyképes áron végzett Százhalombattai autómentés 0-24 (30) 285 7558.